WIE WORDEN DE NIEUWE SPORTHELDEN VAN OIRSCHOT?

Evenementen
Voor de zevende keer in successie gaat de Gemeente Oirschot de prestaties van onze sporters weer op gepaste wijze honoreren. Daarom horen we graag wie voor u de beste sporters van Oirschot, De Beerzen en Spoordonk over het jaar 2018 zijn. Er kan gestemd worden op de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvereniging van het jaar. Ook wordt de aanmoedigingsprijs weer uitgereikt aan die persoon of organisatie die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Doe je mee? Geef dan jouw favorieten door. Aanmelden kan tot en met zaterdag 8 december 2018.
Op zaterdagavond 19 januari 2019 volgt de feestelijk bekendmaking van de winnaars tijdens het Sportgala van Oirschot in Sportcentrum De Kemmer in Oirschot.

WAT GAAT ER GEBEUREN OP 19 JANUARI 2019?
Van 13:00 uur tot 17:00 uur, dus de gehele middag, staat in het teken van kennismaking met diverse sporten. Er is een mini-multi-athlon voor alle doelgroepen, waarbij iedereen alle sporten kan ‘uitproberen’.
Vanaf 18:00 uur kun je genieten van het sport verbroederings-toernooi. Een toernooi van alle deelnemende verenigingen. Dit jaar is gekozen voor Bounce-ball.
Vanaf 20:00 uur staat de sportquiz op het programma. Hierbij strijden afgevaardigden van alle sportverenigingen voor de eretitel “Slimste sporter van Oirschot - de Beerzen en Spoordonk”. Het publiek wordt hierbij interactief betrokken.
Vanaf 21.30 uur vindt de verkiezing van de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvereniging van het jaar 2018 plaats. Ook wordt de aanmoedigingsprijs voor die persoon of organisatie die deze prijs verdient uitgereikt.
Je kunt je sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvereniging voordragen tot en met zaterdag 8 december 2018.
Daarna worden de 3 genomineerden per categorie bekendgemaakt door de vakjury waarna een stemronde via internet volgt.
Let op: Op 19 januari 2019 kunnen de aanwezigen tijdens een laatste stemronde hun persoonlijke voorkeur nogmaals kenbaar maken. Deze bepaalt vervolgens samen met de uitslag van de vakjury en de internetstemming het eindresultaat.
Na afloop van de bekendmaking van de winnaars is er een groot Galafeest waar iedereen welkom is.