Halloween Oirschot

Evenementen
Voor de 5e keer verandert Oirschot op zaterdag 26 oktober in het engste en meest angstaanjagende dorp van Nederland. Halloween Oirschot is het grootste Halloween Outdoor Event van Nederland, vorig jaar kwamen er 8.000 bezoekers de spooktocht lopen. De tocht gaat door het oude historische centrum van Oirschot, door smalle straatjes en steegjes, en door gebouwen.
Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden, steeds meer groepen sluiten zich aan en doen een act, met dans, muziek en toneel. Maar ook bewoners versieren hun huizen, brengen hun voortuin in sfeer, of doen met de straat een act. Naast de harde kern van al die vrijwilligers zoeken we nog altijd wel mensen die het leuk vinden om ons te helpen, stuur ons dan even een berichtje ... als je durft.
Om Halloween ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren vragen we een kleine bijdrage van slechts € 2,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Tickets kun je het beste online bestellen via onze website, of kopen bij de verkooppunten die op deze website staan. Ook is
het mogelijk die avond zelf nog tickets te kopen bij de diverse verkooppunten, maar dan loop je het risico dat ze zijn uitverkocht.