Fietsen in Oirschot

Lekker buiten....

Genieten van de omgeving door te gaan fietsen in de prachtige omgeving van Oirschot, dat zich niet voor niets "Monument in het Groen" noemt.

Je kunt heerlijk fietsen in de prachtige omgeving van Oirschot. Je kunt gebruik maken van de fietsknooppunt kaarten. Fiets eens naar de kapel Heilige Eik in de Mariamaand mei of naar Oostelbeers naar de raadselachtige oude kerktoren ver van de dorpen Oost- en Middelbeers. Tevens kunt u bij de TIP (Toeristisch Informatie Punt) Oirschot terecht voor fietsroutes en diverse fietsroutenetwerkkaarten.
Bij TIP (Toeristisch Informatie Punt) Oirschot verkopen we verschillende  fietskaarten, o.a. de TIP-fietskaart van de Brabantse Kempen en van Falk.
 Indien je je fiets wilt opladen, klik dan op deze link en je vindt dan alle aangemelde oplaadpunten die je wilt. www.oplaadpunten.nl


We hebben 12 fietsroutes gemaakt op basis van het fietsroutenetwerk. Deze routes worden verkocht bij TIP Oirschot en bestaan uit een langere en een kortere route, telkens startend vanuit de TIP (Toeristisch Informatie Punt) Oirschot.

Tot slot, mocht u tijdens uw fietstocht een bordje missen of andere klachten over de bewegwijzering hebben; laat dit weten aan www.routesinbrabant.nl of bel naar 0800-4050050.
Oirschot

Ontdek de mooie plekjes in Oirschot!

We hebben 0 resultaten voor je gevonden.