Oirschot , ontdek het!

Vanaf 1 maart 2021 is Visit Oirschot geopend op dinsdag & vrijdag van 10.00 – 16.30 uur voor het afhalen van cadeaubonnen en fiets- en wandelkaarten.

Het levende Erfgoeddorp !

CORONA-crisis!

OPENINGSTIJDEN.

Vanaf 1 maart 2021 is Visit Oirschot geopend op dinsdag & vrijdag van 10.00 – 16.30 uur voor het afhalen van cadeaubonnen en fiets- en wandelkaarten
Bonnen en kaarten dienen vooraf besteld te worden, telefonisch of per e-mail. U kunt deze dan bij onze balie op dinsdag en vrijdag ophalen. 
Vanzelfsprekend houden wij ons aan de corona-regels.
Rondleidingen/torenbeklimmingen worden niet georganiseerd!
Wij blijven als TIP/Visit Oirschot telefonisch, per mail en digitaal bereikbaar!
Hou vol en blijf gezond!
Voor contactgegevens klik hier!

Team TIP/Visit Oirschot.
27-02-2021.


Kom Visit Oirschot versterken!

Visit Oirschot is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die Oirschot willen promoten bij bezoekers en toeristen, vanuit het bijzondere historische oude raadhuis of in het Museum de Vier Quartieren. Verwachting is dat we een druk toeristenseizoen tegemoet gaan: mensen zullen ten slotte ook dit jaar nog veel vakantie gaan vieren in eigen land. Ook hiervan gaat Oirschot profiteren. We gaan als team de schouders er onder zetten om er samen een succesvol seizoen van te maken! Meer info klik hier of neem contact op met Anne Marie Rossou 06 48230960Neem hier een kijkje in "De Brabantse Kempen" en bekijk hier onze torenbeklimming / rondleiding (video eng.)

Oirschot

Ontdek de mooie plekjes in Oirschot!